woensdag 8 december 2010

Vershuys ontketent versrevolutie via Internet

Vershuys breidt bezorgcirkel uit

Horst-Venray, woensdag 8 december.
Bron: Trompetter/E3 Journaal Brabant-Limburg


Het versconcept van internet-retailer Vershuys.com scoort al na het 1e jaar boven verwachting. Het bedrijf rapporteert een zeer sterke groei in bestellingen. In minder dan één jaar tijd is het aantal gezinnen, dat hun boodschappen via internet bij Vershuys bestelt, gegroeid to over de 2.000.


Vershuys maakt het met internet mogelijk dat producten die vers van het land en bij de versproducent worden gehaald, daags na bestelling ultravers thuis worden bezorgd. In de Nederlandse Vers Top 100, een jaarlijkse toetsing van de crème de la crème van de Nederlandse vers-sector, staat Vershuys.com dit jaar als nieuweling op de 28e plaats met hoge scores als het gaat om ondernemerschap, duurzaamheid en groeiperspectief.

Ijs van Clevers
Het bedrijfsconcept van Vershuys is vers brood, gebak, vlees, vis, groenten, fruit en zuivel uit de regio, via internet besteld, gekoeld thuis te bezorgen. Onlangs is de bezorgcirkel uitgebreid naar Zuid-Limburg en Midden-Brabant, waardoor nu heel Limburg en Zuid-Oost Brabant worden bestreken. Vanwege de continue vraag naar meer gemak heeft Vershuys het aanbod van versproducten de laatste maanden sterk uitgebreid. De meest recente aanvulling is een breed assortiment aan verse vissoorten, schaal- en schelpdieren, hutspotten en wild. Met de kerst volgt het ijs van Meesterijsbereider Clevers, verse salades en ambachtelijke toetjes. Binnenkort volgen verssappen, verspizza’s en vers gesneden fruit. Al eerder werd het aantal broodsoorten vergroot en zijn kruidenierswaren toegevoegd. Inmiddels zijn ook duurzame versmaaltijden voor oven en magnetron verkrijgbaar.




Senioren
Vooral jonge tweeverdieners en gezinnen met kinderen bestellen online bij Vershuys. Maar de moderne senior weet Vershuys ook steeds beter te vinden. Deze groeiende doelgroep kan de bestellingen ook telefonisch doorgeven. Belangrijk aspect is dat Vershuys.com garandeert dat de prijzen niet hoger zijn dan in de supermarkt. Vershuys zet vooral in op ‘gemak’. De consument ontvangt het beste vers, zoveel mogelijk afkomstig uit de eigen regio, met een honderd procent versgarantie. Daarnaast doen ook steeds meer bedrijven hun versinkopen bij Vershuys, van fruit tot lunches.

Koeltas
Vershuys heeft voor de bezorging van haar versboodschappen een vernieuwende koeltas-technologie geïntroduceerd. Klanten hoeven hierdoor niet meer thuis te zijn op het moment van levering. De boodschappen blijven in deze koeltas minimaal 6 uur vers achter het huis. Bestellingen vóór 11:00 uur worden – gekoeld en milieuvriendelijk verpakt – de volgende dag op het voorkeurstijdstip thuis bezorgd.

Voor alle kerstbestellingen in de periode tot 19 december telt Vershuys.com één euro bezorgkosten. Zo hoeft niemand met de kerst in de rij te staan en komen de lekkerste producten uit Brabant en Limburg gemakkelijk en vers met de feestdagen op tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten