vrijdag 18 februari 2011

De boer is weer troef ...

Bron: De Limburger, vrijdag 18 februari 2011

Boerenbont een hype. Boerenbont is in. Het aardewerk blijkt mee te liften op het enorme succes van het tv-programma ‘Boer zoekt Vrouw’. Op website Marktplaats is boerenbont goed voor 2500 nieuwe advertenties en 60.000 euro omzet per maand, blijkt uit cijfers die door het Nederlands Dagblad zijn opgevraagd. Hans Meulman van de Vereniging Maastrichts Aardewerk spreekt van een hype. „Het is heel erg gewild. Wij zijn tegenwoordig een verzamelaarsvereniging met jónge leden.” Tweedehands boerenbont is twee keer zo duur als Wedgwood, en er wordt maar liefst vijf keer zo veel in gehandeld.




Meer info:
http://krantdigitaal.ddl.x-cago.net/DDL/20110218/public/pages/00016GO/articles/DDL-20110218-00016GO002.html

donderdag 10 februari 2011

Word Groene Kruis lid en profiteer van 8% korting!

Bron: Z-magazine De Zorggroep, Januari 2011 

De lekkerste en meest verse boodschappen thuis bezorgd


We willen graag gezonder eten, maar in de hectiek en de verleiding van het veelzijdige aanbod in de supermarkt, is dat niet altijd eenvoudig. Het liefst hebben we de versheid direct van ’t land en de pure smaak van gezonde producten. Ook willen we graag meer streekproducten eten, zodat we boer en milieu helpen zonder dat het per se duurder hoeft te zijn. Door eenvoudig uw wekelijkse boodschappen te bestellenvia www.vershuys.com, krijgt u de lekkerste producten van de beste Limburgse en Brabantse versproducenten thuis bezorgd.

Voordelig uw boodschappen doen bij Vershuys.com voor leden van Groene Kruis Ledenorganisatie
(lidmaatschap € 13.95 per jaar)
  • Extra korting waardoor u 8% voordeliger inkoopt dan bij uw supermarkt
  • Vandaag voor 11.00 uur besteld, morgen al in huis en bepaal zelf dag en tijdstip
  • Vaste lage bezorgprijs vanaf €3,50
  • Kennismakingskorting 25% in de 4de stap van betalen met deze code: 1001GROENEKRUIS99
  • Compleet (vers)assortiment van wekelijkse boodschappen
  • Bestel de eerste keer via:
    http://www.vershuys.com/
    groenekruisledenorganisatie.html

     
  • Telefonisch bestellen ook mogelijk!
 


De bezorgservice van Vershuys.com

Vershuys.com bezorgt de lekkerste en meest verse producten uit de regio bij u aan huis. Het aanbod is erg breed en bevat álle wekelijks benodigde boodschappen rechtstreeks afkomstig van de boer, fruitspecialist, echte bakker, slager, visboer, poelier e.a. Of het nu gaat om verse maaltijden, soepen, salades of patisserie, ijs, ambachtelijke streekproducten en kruidenierswaren, uw complete boodschappenlijst kunt u online bestellen. Het bestellen van uw boodschappen gaat heel eenvoudig en snel via www.vershuys.com. Uit het ruime assortiment kiest u de producten naar wens en vult u uw digitale winkelwagen.

Ondertussen kunt u rechts op uw scherm zien wat het totaalbedrag is. Wanneer u uw bestelling voor 11.00 uur doorgeeft, kan deze al de volgende dag op een door u aangegeven tijdstip bezorgd worden. Altijd verser, niet duurder, dat is het uitgangspunt. De prijzen zijn gelijk of lager dan de prijzen van vergelijkbare producten in de supermarkt. Daarnaast zijn er leuke aanbiedingen en mooie gratis kennismakingsproducten voor vaste klanten.

Mevrouw Verstappen uit Roermond
“Mijn man en ik werken allebei fulltime, dat betekent dat we op zaterdag alle boodschappen moeten
doen, daar heb ik niet altijd zin in. Bij Vershuys.com vul ik op vrijdag mijn boodschappenlijstje in en krijg ik zaterdag alles thuisbezorgd, dat is erg fijn. Buiten de kruidenierswaren, heb ik inmiddels alles al een keer geprobeerd; brood, groenten, fruit, vlees en vis. De producten zijn altijd vers en erg smakelijk en de service is prima. Zelfs de enorme sneeuw rond de feestdagen vorig jaar hebben ze getrotseerd om de boodschappen de dag voor Kerst geleverd te krijgen!”  Zie ook video kerstleveringen

Mevrouw Beckers uit Nunhem 
“Ik heb een hekel aan boodschappen doen en bestel mijn boodschappen tegenwoordig wekelijks via Vershuys.com. Omdat ik inmiddels vaste klant bent, kan ik op de site zien wat ik de week ervoor heb besteld, dat is erg handig. Bij die boodschappen wordt telkens vanzelf de korting verrekend die ik ontvang via Groene Kruis. Daarnaast zijn er ook altijd andere leuke aanbiedingen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en service. De bezorgers houden zich telkens keurig aan de afspraak.”

Meer informatie over Vershuys?
Bel Klantenservice van de Zorggroep, 088-61 088 61 of bestel direct via deze link: http://www.vershuys.com/
groenekruisledenorganisatie.html


Ook bestaande leden kunnen direct profiteren van deze korting!   

woensdag 9 februari 2011

Vershuys.com Versflits: Passie voor ambachtelijke patisserie, versproducent Broekmans Venlo

Bron: Vershuys.com 9-2-2011

Proef in deze videorapportage de passie van de lekkerste patisserie uit Limburg. Élke dag vers gemaakt en nu bij u dagelijks aan huis vers bezorgd door Vershuys.com. Al ruim 85 jaar is Broekmans Patisserie een begrip in de regio Venlo en ver daarbuiten.

Sind 1923 is het familiebedrijf dat anno 2010 37 medewerkers telt, actief in Limburg en Brabant. Het ambachtelijke bedrijf heeft een reputatie opgebouwd dat de regio echter ver ontstijgt en is daarom erkend Vershuys Versproducent op de lekkerste ambachtelijke patisserie en chocolaterie. Bestel direct hier onder Patisserie: http://www.vershuys.com/186-Brood---gebak-categorie.html
 




Graag tot ziens op Vershuys.com!