vrijdag 23 november 2012

PERSBERICHT: Groene Kruis Ledenorganisatie werkt samen met boodschappenbezorgdienst Vershuys.com


Groene Kruis Ledenorganisatie is een samenwerking aangegaan met Vershuys.com, de boodschappen-bezorgdienst voor boodschappen aan huis. Hiermee speelt Groene Kruis Ledenorganisatie in op de ontwikkeling waarbij steeds meer ouderen langer zelfstandig blijven wonen in de eigen omgeving. 

De doelgroep jonge gezinnen met kinderen heeft vooral een tijdsprobleem. Vaak zijn beide ouders buitenshuis werkzaam en resteert er steeds minder vrije tijd. Uit onderzoek blijkt dat gezinnen over de laatste 20 jaar gemeten tot wel 6 tot 8 uur per week aan vrij besteedbare tijd hebben ingeboet. 

Groene Kruis Ledenorganisatie is een onderdeel van De Zorggroep. De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud.



Boodschappen thuisbezorgd
De Zorggroep telt 75.000 Groene Kruisleden en bijna 9.000 medewerkers. Onder de Groene Kruisleden bevinden zich veel senioren maar ook een flinke groep 'jonge ouders' die gebruik maken van Groene Kruis Kraamzorg van De Zorggroep. Alle Groene Kruisleden krijgen exclusief toegang tot de vernieuwde boodschappenbezorgservice. De prijzen liggen exact gelijk aan de supermarkt (PLUS Benders) of vaak voordeliger door de korte versketen van eigen versproducent naar consument.
Bovendien hebben Groene Kruisleden een exclusief spaarprogramma dat extra inkoopvoordeel oplevert.

Versproducten uit de regio
Vershuys.com bezorgt alle verswaren direct van de boer, bakker, slager en versspecialist bij voorkeur uit eigen regio op elk adres in Noord-Limburg. Hierdoor zijn producten verser, smaakvoller en bevatten ze  meer vitamines en mineralen. Met name dit laatste is erg belangrijk omdat gezondheid en gezond eten belangrijk thema’s zijn bij ouderen en jonge gezinnen. Men kiest zelf de bezorgdag en tijdstip tussen 10:00 en 21:00 uur of haalt op eigen tijdstip bij een van de afhaalpunten de boodschappen af, zodat thuis zijn geen probleem is. 

De boodschappen kunnen besteld worden vanachter elke computer, smart phone en tablet via www.verhuys.com. Er wordt betaald via iDeal of incasso. Ook kinderen kunnen met een apart account gemakkelijk digitaal 'zorgen' voor hun ouders. Er is een vaste lage bezorgprijs van gemiddeld € 1,95-2,95 in Noord-Limburg en geen verplichting tot een abonnement. 



Voordeel Groene Kruis leden van de samenwerking van Vershuys.com

In combinatie met een Groene Kruis Lidmaatschap 2012/13 krijgt men bij de eerste bestelling een prachtig keukenmes (keuze uit koks-, brood- of vlees-mes ) kado twv ca. EUR 40,-.

Daarnaast draait een zogenaamd exclusief Groene Kruis leden- en Zorggroep personeelspaarprogramma:

Élk kwartaal wordt een waardecoupon opgebouwd, die automatisch aan de deelnemers wordt toegestuurd per e-mail:
- Voor mensen die minimaal 1x per maand bestelden:  EUR 5,-
- Voor mensen die minimaal 2x per maand bestelden:  EUR 10,-
- Voor mensen die minimaal 3x per maand bestelden:  EUR 17,50,-.

Om in aanmerking te komen voor het mes ÉN het spaarprogramma moet men bij nieuwe klantregistratie de volgende organisatiecode invullen:

LKDDDDDX


Er vindt een check plaats of u daadwerkelijk Groene Kruis lid bent.

Bestaande klanten, die reeds eenVershuys.com account hebben, kunnen even contact opnemen met de servicedesk van Vershuys.com: 0900 - 8600 (lokaal tarief) of mailen naar info@vershuys.com.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten