vrijdag 30 november 2012

Wijlimburg.nl Interview: Nieuw Vershuys.com verkoopt net zoveel in 1/4 van oude regio

Bron: Wijlimburg.nl

De ruim 1 jaar geleden bankroet gegane bezorger van verse levensmiddelen Vershuys zet via de doorstart net zoveel om als voorheen alleen is het gebied nog maar een kwart van voorheen. En dat leidt tot veel lagere kosten voor de onderneming in Venlo in eigendom van Geert Benders (ook van Plus Benders). Dat meldt directeur Marwin Dekkers (die ook directielid was van de 'oude' Vershuys).


1. Hoe gaat het nu met Vershuys? Veel vaste klanten? Positieve cijfers? Goede reacties?

Ja we zijn heel tevreden. We draaien in een bezorgcirkel die ongeveer 1/4 is van de oude nu bijna dezelfde internetomzet als toen we stopten. Tevens merken we dat klanten nu elke week terugkeren en het totaalgemak vinden van alle dagelijkse boodschappen met de toegevoegde waarde van topverse regionale producten en specialiteiten, zonder dat men meer betaalt dan in de eigen supermarkt. Vooral het MKB en bedrijfsleven weet ons ook de laatste maanden te vinden als betrouwbaar bezorgalternatief voor de supermarkt en betaalbaar bezorgalternatief met scherpere prijzen voor de groothandel.


2. Na een faillissement overgenomen door Benders nu bijna een jaar later, wat hebben jullie geleerd van het faillissement?

Elke top- en duursporter weet, de oorsprong van succes is falen. We hebben veel geleerd. Een kleinere organisatie met fiks lagere vaste kosten, simpele beslisstructuren zodat je nog sneller kunt schakelen op klantbehoeftes, het partneren met de kennis, logistieke structuren, product- en prijsbeleid van de supermarkt (PLUS) voor het totaalgemak met meer dan 5.000 dagelijkse boodschappen en nog slimmere en dus goedkopere fullfillment i.e. orderpicking en bezorging.


3. In september is er gestart met de nieuwe service, haal je kind gelijk op met de bestelde boodschappen. Hoe gaat het met deze service? Is er veel vraag naar of valt de vraag tegen? Er werd toen gesproken over het toepassen op meerdere locaties is dit al gebeurt?

Deze service staat nog in de kinderschoenen. Zeker omdat het concept van afhaalpunten nog niet breed bekend is in de markt. Toch zijn ouders en kinderopvang erg enthousiast over de dienst en de mogelijkheden. Nog voor het einde van het jaar zullen we enkele tientallen afhaalpunten openen in heel Noord- en Midden Limburg. Hierondere rekenen we niet de bedrijven die graag voor de werknemers binnen het eigen bedrijf een boodschappenafhaalpunt willen faciliteren gedurende bijvoorbeeld twee tijdvensters per week. Die vraag komt nu steeds meer. Toch verwachten wij dat afhalen niet groter wordt dan ca. 25% van de online bezorgmarkt. Ultiem gemak en ultieme service is toch bezorging aan eigen huis met onze eigen opgeleide versagenten, binnen gewenste tijdvensters.


4. Naar welke soort producten is de meeste vraag? Zijn dit dagelijkse producten van A -merken als of zijn dit toch meer de streekproducten als Wimpy’s of groente en fruit uit Limburg?

Met de formule Vershuys trekken we juist de mensen die waarde hechten aan betere verskwaliteit en mooie regionale en ambachtelijke producten. Toch zijn de dagelijkse boodschappen noodzakelijk om het gemak van één keer bestellen en leveren compleet te maken. In typische regioproducten zetten wij verhoudingsgewijs bijvoorbeeld een factor 6-8 meer om dan de traditionele supermarkten.


5. Nu: Samenwerking met Groene Kruis, waarom is dit gunstig voor het Verhuys? Voorzien jullie geen problemen ivm ouderen die niet goed zijn met internet bijvoorbeeld?

De Zorggroep met het Groene Kruis is een belangrijke partner van ons. Ouderen moeten steeds langer thuis blijven, ook wanneer ze minder mobiel zijn. Deze groep heeft een grote behoefte aan kwaliteitsproducten van weleer aan huis, zonder dat ze meer betalen dan in hun traditionele supermarkt. We hebben diverse digitale tablet cursussen gegeven aan ouderen in samenwerking met De Zorggroep en het valt dan echt op dat ouderen tot ca. 75 jaar zeer goed op de hoogte zijn van internet en het gebruik ervan. Maar mocht de kennis ontbreken dan kunnen kinderen met Vershuys.com gemakkelijk 'digitaal zorgen' voor hun ouders en de boodschappen laten bezorgen, zelfs direct met de juiste financiële verrekening. Zo blijft er meer tijd over om 'samen met de ouders' te genieten van een gezonde zelfgemaakte versmaaltijd of van de extra bijzondere momenten van de dag.


KLIK HIER VOOR DE BEDRIJFSWEBSITE VAN VERSHUYS.COM EN LEES HIERONDER WAAROM HET MISGING MET HET EERDERE VERSHUYS:

01-12-2011 Supermarktondernemer Geert Benders neemt failliet Vershuys over (bedrijf is ook al actief met online supermarkt)
Plus-supermarktondernemer Geert Benders heeft het failliet Vershuys overgenomen. Begin 2012 starten de leveringen weer.
Benders heeft een supermarkt aan de Straelseweg 183 in Venlo. Ook heeft hij een internetsupermarkt. Er werken voor zover bekend 125 mensen. Gisteravond om 18.51 uur waren er 106 klanten online aan het winkelen.

Hieronder het persbericht:

Doorstart voor Vershuys.com met Plus Benders
Plus Benders kondigt aan Vershuys.com gekocht te hebben en door te willen starten onder de bestaande handelsnaam Vershuys.com. De Vershuys vers-van-de-bron-formule wordt versterkt met een uitgekiend supermarktassortiment van dagelijkse boodschappen en verwacht in het begin van 2012 de leveringen te hervatten.
Het vernieuwde Vershuys-concept start onder de nieuwe slogan: Boer-Bakker-Boodschappen. Thuis! Zo krijgen bestaande en nieuwe Vershuys klanten naast alle verswaren ook de dagelijkse boodschappen gekoeld thuis bezorgd. De eigen bezorgwebsite van Plus Benders blijft vooralsnog onafhankelijk van Vershuys opereren.
Geert Benders geeft aan: “Massaconsumptie is uit. De moderne consument zoekt gezonder eten, vers van de bron en bij voorkeur uit onze eigen streek. Vershuys.com was hierin voorloper met een grote schare tevreden klanten en een gezonde groei. We gaan die formule de komende tijd verder versterken met maar liefst drie zekerheden: 'verser, voordeliger en vriendelijker'. Dit doen we met nog meer nieuwe regionale versleveranciers, vriendelijke bezorgers en levergemak. Scherpe prijzen zijn mogelijk omdat we onze producten direct en vers vanuit de bron betrekken waar mogelijk.”
Over en weer versterken de formules elkaar. Plus Benders zet in zijn supermarkt ook steeds meer gezond en lekker regionaal product in de schappen, zoals bijvoorbeeld Clevers IJs, Patisserie Broekmans en Appeven vruchtendranken. Dit pakket zal verder uitbreiden als gevolg van de nieuwe samenwerking met Vershuys. Zo wordt het beste uit twee werelden bij elkaar gevoegd. Oud initiatiefnemer Marwin Dekkers is blij met de nieuwe eigenaar: 'dit is de versterking die onze klanten vroegen. Internet en retail is samen meer in verskwaliteit en gemak'.
Benders Vershuys BV zal in 2012 stap-voor-stap uitgebreid en verbeterd worden in assortiment, website en bezorgmogelijkheden.

woensdag 28 november 2012

Alle Tristar grill/wok/fondue-artikelen met 40% korting


ALLE Tristar artikelen met 40% korting

Beste boodschappen- en versliefhebbers,


Vanaf deze week tot omstreeks 22 december kunt u uw eigen Tristar artikel met 40% korting meebestellen met uw boodschappen. U kunt kiezen uit een Fondue, Wokset, Multigrill, Raclette en Steengrill tegen 40% korting. Zo start u direct met een prachtig Sinterklaas óf Kerstcadeau al vanaf € 20,98! (Sinterklaas let wederom op de kleintjes). Enige voorwaarde is dat u vanaf 21 oktober 2012 en het moment van bestellen van uw Tristar apparaat voor minimaal € 200,- heeft besteed op Vershuys.com. Wij controleren daarop natuurlijk.

Cocktailsalades uitgebreid en veel meer
We hebben deze week weer diverse leuke aanbiedingen, kijkt u maar mee. Verder hebben we op uw verzoek vele, vele nieuwe producten toegevoegd zoals specerijen en veel meer. Zo kunt u nu ook kiezen uit ca. 40-50 cocktailsalades, zodat Sinterklaasavond nog lekkerder wordt bij de toast en de kaas. Vergeet u daarbij onze prachtige wijnaanbiedingen niet?
Veel plezier met al uw voorbereidingen voor Sinterklaasavond.
No stress, geniet ervan ....
Immers, laat al uw wensen lekker (topvers) thuisbezorgen door Vershuys.com én de goedheiligman!
Met verse groet,

Team Vershuys
PS Maandkado november en december
Het maandkado voor november blijft wederom een mooie verrassing en LET OP voor december krijgt u met minimaal drie bestellingen een GRATIS boodschappenpakket twv € 40,- óf schaf een digitaal tablet bij Saturn Venlo aan!



6 Weken niet besteld?
Uw boodschapkratten worden verrekend voor € 7,-


Mocht u nog groene boodschapkratten hebben staan en reeds minimaal 6 weken niet besteld hebben, dan worden vanaf volgende week eenmalig deze kratten in rekening gebracht voor € 7,- per stuk. Wij moeten dit doen, omdat anders teveel mensen de dure boodschappenkratten achter zouden houden voor eigen gebruik. Met deze eenmalige verrekening worden ze officieel uw eigendom. Lees hierover onze gebruiksvoorwaarden.



Bij elke bestelling kunt u ze weer mee retour geven aan onze versagenten, maar het gemakkelijkste is natuurlijk voor u en voor ons wanneer u ze gewoon elke bestelling omruilt tegen de gevulde kratten met daarin uw nieuw bestelde boodschappen!



3x Bestellen in December 2012 =
GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 40,-


Als maandkado voor december ontvangt u een gratis boodschappenpakket vol met mooie en bruikbare A-producten ter waarde van € 40,- bij slechts minimaal 3 Vershuys.com bestellingen in december!

Bovendien ontvangen nieuwe en bestaande Vershuys.com-klanten, wanneer ze een tablet aankopen bij Saturn Venlo én in dezelfde week een bestelling doen op Vershuys.com eveneens een GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 40,-. Daartoe moet u even het aankoopbewijs van het tablet bij Saturn Venlo naar info@vershuys.com sturen. U mag overigens elk type tablet aanschaffen.



Wij leveren deze gratis boodschappenpakketten uit bij uw bestelling in de laatste week van januari 2013 of daarop volgend!



*NIEUWE TIPS* en status BUGS Vershuys 2.1

In deze rubriek zullen we u de komende weken op de hoogte houden van de verbeteringen en tips voor de nieuwe Vershuys website 2.1.

Burenbestelmogelijkheid OPGELOST
De burenbestelmogelijkheid werkt nu perfect. Let op dat de werking iets gewijzigd is. Degene die samen bestellen ontvangen een e-mail van de initiator waarin een zogenaamde 'samenbestelcode' zit, die u in het tweede venster van bezorgen moet invullen.

Uw boodschappen worden altijd bewaard TIP
U kunt in 't begin van de week reeds uw boodschappen voorbestellen, ze worden op elk medium bewaard wanneer u ingelogd bent, totdat u later in de week definitief afrekent. Zo kunt u nog even de laatste voorraadcheck doen, juist voordat u bestelt.

Zoeken werkt niet altijd OPGELOST
De komende weken zullen wij het zoeken steeds verder optimaliseren. U ziet eerst de speciaal-producten en daarna de garant-producten.

Nieuw wachtwoord opvragen en wijzigen OPGELOST
U kunt een nieuw wachtwoord opvragen via log in. Of u kunt uw wachtwoord wijzigen onder Mijn Vershuys. Binnen 2 weken kunt u hier bijvoorbeeld ook uw orderhistorie inzien.

Hoe verwijder ik artikelen uit mijn winkelwagen? TIP
Zet aantal op 0 stuks en kies op bijwerken. U ziet dat het betreffende artikel verdwijnt uit uw winkelwagen. Binnenkort kan dit ook met een kruisje per artikel.

Check op uw bestelbevestiging TIP EN OPGELOST
Zorg altijd dat u bij elke bestelling direct via de e-mail een bestelbevestiging van ons krijgt. Dan alléén bent u zeker van levering van uw order. Heeft u geen bestelbevestiging ontvangen, bel ons dan direct.

In uw bestelbevestiging wordt nu weer het juiste door u gekozen besteladres opgenomen.

Wij zijn benieuwd naar al uw ervaringen en opmerkingen met onze nieuwe 2.1 software op: info@vershuys.com

Bestel NU uw Tristar Fondue, Wokset of ander type met 40% korting

U kunt nu onder 'Aanbiedingen' op onze website en onder de categorie 'Nieuw' uw Tristar Fondue, Wokset of ander type bestellen. Met €200,- besteding op Vershuys.com sinds 21 oktober 2012 kunt u al een apparaat op onze website bestellen.

Voor deze Tristar artikelen kunt u tot circa 22 december 2012 'sparen' voor 40% kassakorting:




Maak uw Kerst- of cadeaupakketten persoonlijk!

Wist u dat in 2013 Regio Venlo Hoofdstad van de smaak is. Noord-Limburg onderscheidt zich zowel op het gebied van de grootschalige, duurzame productie als op het gebied van de ambachtelijke kleinschalige productie van voedsel.

Noord-Limburg is dus een ‘regio van de smaak’ in hart en nieren. En daarom is niets leuker dan uw personeel of familie te verrassen met een persoonlijk samengesteld streekpakket op Vershuys.com. Zelfs mogelijk met verse producten, direct van de poelier, bakker, slager en boer, die ook perfect gekoeld door ons bij de gelukkige ontvanger thuisbezorgd kunnen worden. Wij pakken uw kerstkado naar wens in de doos van uw keuze in.


Bel ons en vraag naar de mogelijkheden of start met het bekijken van alle mogelijke producten op Vershuys.com.

Zo persoonlijk en Kerstvers, was Kerst nog niet eerder!

Team Vershuys

Aanbiedingen

O.a. met
Van
Voor
Bolletje kruidnoten zak 500 gr
De lekkerste van Bolletje voor een heerlijk avondje.
€1,89
€1,49
Wimpy's Paprika Likorette 4 cl
Leuk regiokado voor ouders of opa en oma.
€2,19
2=1
Tristar Fondue voor 4 - 8 personen
Lekker 'good food' kado voor de feestdagen ...
€49,00
€29,40
Gourmetschaal voor 4 - 6 personen
Sinterklaas let voor u op de kleintjes ... én topvlees!
€16,79
€11,98
Le Perron Pizzakruier 360 gr
De enige echte puur biologische pizzakruier.
€4,99
€3,99

vrijdag 23 november 2012

PERSBERICHT: Groene Kruis Ledenorganisatie werkt samen met boodschappenbezorgdienst Vershuys.com


Groene Kruis Ledenorganisatie is een samenwerking aangegaan met Vershuys.com, de boodschappen-bezorgdienst voor boodschappen aan huis. Hiermee speelt Groene Kruis Ledenorganisatie in op de ontwikkeling waarbij steeds meer ouderen langer zelfstandig blijven wonen in de eigen omgeving. 

De doelgroep jonge gezinnen met kinderen heeft vooral een tijdsprobleem. Vaak zijn beide ouders buitenshuis werkzaam en resteert er steeds minder vrije tijd. Uit onderzoek blijkt dat gezinnen over de laatste 20 jaar gemeten tot wel 6 tot 8 uur per week aan vrij besteedbare tijd hebben ingeboet. 

Groene Kruis Ledenorganisatie is een onderdeel van De Zorggroep. De Zorggroep staat met een keur van zorgdiensten en vele woon- en zorgcentra klaar voor iedereen in Noord- en Midden-Limburg die zorg nodig heeft, van jong tot oud.



Boodschappen thuisbezorgd
De Zorggroep telt 75.000 Groene Kruisleden en bijna 9.000 medewerkers. Onder de Groene Kruisleden bevinden zich veel senioren maar ook een flinke groep 'jonge ouders' die gebruik maken van Groene Kruis Kraamzorg van De Zorggroep. Alle Groene Kruisleden krijgen exclusief toegang tot de vernieuwde boodschappenbezorgservice. De prijzen liggen exact gelijk aan de supermarkt (PLUS Benders) of vaak voordeliger door de korte versketen van eigen versproducent naar consument.
Bovendien hebben Groene Kruisleden een exclusief spaarprogramma dat extra inkoopvoordeel oplevert.

Versproducten uit de regio
Vershuys.com bezorgt alle verswaren direct van de boer, bakker, slager en versspecialist bij voorkeur uit eigen regio op elk adres in Noord-Limburg. Hierdoor zijn producten verser, smaakvoller en bevatten ze  meer vitamines en mineralen. Met name dit laatste is erg belangrijk omdat gezondheid en gezond eten belangrijk thema’s zijn bij ouderen en jonge gezinnen. Men kiest zelf de bezorgdag en tijdstip tussen 10:00 en 21:00 uur of haalt op eigen tijdstip bij een van de afhaalpunten de boodschappen af, zodat thuis zijn geen probleem is. 

De boodschappen kunnen besteld worden vanachter elke computer, smart phone en tablet via www.verhuys.com. Er wordt betaald via iDeal of incasso. Ook kinderen kunnen met een apart account gemakkelijk digitaal 'zorgen' voor hun ouders. Er is een vaste lage bezorgprijs van gemiddeld € 1,95-2,95 in Noord-Limburg en geen verplichting tot een abonnement. 



Voordeel Groene Kruis leden van de samenwerking van Vershuys.com

In combinatie met een Groene Kruis Lidmaatschap 2012/13 krijgt men bij de eerste bestelling een prachtig keukenmes (keuze uit koks-, brood- of vlees-mes ) kado twv ca. EUR 40,-.

Daarnaast draait een zogenaamd exclusief Groene Kruis leden- en Zorggroep personeelspaarprogramma:

Élk kwartaal wordt een waardecoupon opgebouwd, die automatisch aan de deelnemers wordt toegestuurd per e-mail:
- Voor mensen die minimaal 1x per maand bestelden:  EUR 5,-
- Voor mensen die minimaal 2x per maand bestelden:  EUR 10,-
- Voor mensen die minimaal 3x per maand bestelden:  EUR 17,50,-.

Om in aanmerking te komen voor het mes ÉN het spaarprogramma moet men bij nieuwe klantregistratie de volgende organisatiecode invullen:

LKDDDDDX


Er vindt een check plaats of u daadwerkelijk Groene Kruis lid bent.

Bestaande klanten, die reeds eenVershuys.com account hebben, kunnen even contact opnemen met de servicedesk van Vershuys.com: 0900 - 8600 (lokaal tarief) of mailen naar info@vershuys.com.



donderdag 22 november 2012

Sinterklaas let op de kleintjes


22 november 2012

Sinterklaas let op de kleintjes

Beste boodschappen- en versliefhebbers,
Waarschijnlijk is Sinterklaas al druk inkopen aan het doen, om eenieder in Limburg en Brabant van zijn of haar gewenste kado's te voorzien. Tegelijkertijd plannen we samen een heerlijk avondje genieten met lekkere hapjes en heerlijk eten.

Fondue, gourmet en steengrill in de aanbieding
Fondue, steengrill en gourmet is de laatste jaren favoriet in Nederland. Wij hebben voor u een superversaanbieding gemaakt op 4 - 6 personen gourmetten, steengrillen of fonduen voor slechts € 11,98.
Begin Sinterklaas zonder de laatste boodschappenstress en laat Vershuys u topvers, en van alle benodigde boodschappen voorzien, uw heerlijk avondje verzorgen. U betaalt niet meer dan uw supermarkt, maar heeft wel de mooiste producten in huis. Inclusief heerlijke kant-en-klaar verssalades.
Wimpy's oranje paprika streekcadeau?
Aan leuke cadeau's uit de regio ook geen gebrek. Bekijk de heerlijke actie van Wimpy's jam, dip of chutney van Oranje Paprika Kwekerij Hermans-Walter uit Sevenum waar u er één bestelt en een tweede smaak cadeau krijgt. Of wellicht toch een heerlijke Wimpy's likorette voor ma of pa.

Dat is pas een Sinterklaas die écht op de kleintjes let, toch?
Bakkerij Broekmans weer verder uitgebreid
Heeft u gezien dat Bakkerij Broekmans assortiment nog verder is uitgebreid, met heerlijk vers gebakken brood zoals Tijgervloer, Lampionbrood, Toastbrood en veel meer. Voor uw gemak en beste gezonde ontbijt.
Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado november en december
Het maandkado voor november blijft wederom een mooie verrassing en LET OP voor december krijgt u met minimaal drie bestellingen een GRATIS boodschappenpakket twv € 40,- óf schaf een tablet bij Saturn Venlo aan!





GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 40,-

Als maandkado voor december ontvangt u een gratis boodschappenpakket vol met mooie en bruikbare producten ter waarde van € 40,- bij minimaal 3 bestellingen in december!

Bovendien ontvangen nieuwe en bestaande Vershuys.com-klanten, wanneer ze een tablet aankopen bij Saturn Venlo én in dezelfde week een bestelling doen op Vershuys.com eveneens een GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 40,-. Daartoe moet u even het aankoopbewijs van het tablet bij Saturn Venlo naar info@vershuys.com sturen. U mag overigens elk type tablet aanschaffen.

Wij leveren deze gratis boodschappenpakketten uit bij uw bestelling in de laatste week van januari 2013 of daarop volgend!

*NIEUWE TIPS* en status BUGS Vershuys 2.1

In deze rubriek zullen we u de komende weken op de hoogte houden van de verbeteringen en tips voor de nieuwe Vershuys website 2.1.

Burenbestelmogelijkheid werkt nog niet OPGELOST
De burenbestelmogelijkheid werkt nu perfect. Let op dat de werking iets gewijzigd is. Degene die samen bestellen ontvangen een e-mail van de initiator waarin een zogenaamde 'samenbestelcode' zit, die u in het tweede venster van bezorgen moet invullen.
Uw boodschappen worden altijd bewaard TIP
U kunt in 't begin van de week reeds uw boodschappen voorbestellen, ze worden op elk medium bewaard wanneer u ingelogd bent, totdat u later in de week definitief afrekent. Zo kunt u nog even de laatste voorraadcheck doen, juist voordat u bestelt.

Zoeken werkt niet altijd OPGELOST
De komende weken zullen wij het zoeken steeds verder optimaliseren. U ziet eerst de speciaal-producten en daarna de garant-producten.

Nieuw wachtwoord opvragen en wijzigen OPGELOST
U kunt een nieuw wachtwoord opvragen via log in. Of u kunt uw wachtwoord wijzigen onder Mijn Vershuys. Binnen 2 weken kunt u hier bijvoorbeeld ook uw orderhistorie inzien.
Hoe verwijder ik artikelen uit mijn winkelwagen? TIP
Zet aantal op 0 stuks en kies op bijwerken. U ziet dat het betreffende artikel verdwijnt uit uw winkelwagen. Binnenkort kan dit ook met een kruisje per artikel.
Check op uw bestelbevestiging TIP EN OPGELOST
Zorg altijd dat u bij elke bestelling direct via de e-mail een bestelbevestiging van ons krijgt. Dan alléén bent u zeker van levering van uw order. Heeft u geen bestelbevestiging ontvangen, bel ons dan direct.

In uw bestelbevestiging wordt nu weer het juiste door u gekozen besteladres opgenomen.

Wij zijn benieuwd naar al uw ervaringen en opmerkingen met onze nieuwe 2.1 software op: info@vershuys.com
Bestel vanaf as maandag uw Tristar Fondue, Wokset of anders met 40% korting

Vanaf komende maandag kunt u op onze website onder de categorie 'Nieuw' uw Tristar Fondue, Wokset of ander type bestellen.

Wij controleren in ons back-office automatisch bij uw bestelling van een Tristar apparaat, of u sinds 21 oktober voldoende heeft besteed op Vershuys.com. Met elke €10,- aan Vershuys.com-boodschappen spaart u een gratis 'elektronische' spaarzegel. Met 20 spaarzegels (dus € 200,- besteding) kunt u al een apparaat op onze website bestellen. Dit zal vanaf week 48 mogelijk, verwachten wij. Wij houden u hier op de hoogte.

Voor deze Tristar artikelen kunt u sparen voor 40% kassakorting:




Wij pakken uw persoonlijk ingekleurde Kerst- of cadeaupakketten in

Wist u dat in 2013 Regio Venlo Hoofdstad van de smaak is. Noord-Limburg onderscheidt zich zowel op het gebied van de grootschalige, duurzame productie als op het gebied van de ambachtelijke kleinschalige productie van voedsel.

Noord-Limburg is dus een ‘regio van de smaak’ in hart en nieren. En daarom is niets leuker dan uw personeel of familie te verrassen met een persoonlijk samengesteld streekpakket op Vershuys.com. Zelfs mogelijk met verse producten, direct van de poelier, bakker, slager en boer, die ook perfect gekoeld door ons bij de gelukkige ontvanger thuisbezorgd kunnen worden. Wij pakken uw kerstkado naar wens in de doos van uw keuze in.


Bel ons en vraag naar de mogelijkheden of start met het bekijken van alle mogelijke producten op Vershuys.com.

Zo persoonlijk en Kerstvers, was Kerst nog niet eerder!

Team Vershuys




Aanbiedingen
O.a. met
Van
Voor
Wimpy's Oranje Dip 212 ml
Heerlijke dip van de gezonde oranje paprika met pepertje.
€3,89
2=1
Wimpy's Paprika Likorette 4 cl
Traditioneel gebrouwen door De IJsvogel Arcen.
€2,19
2=1
Fondueschaal voor 4 - 6 personen
Sinterklaas let voor u op de kleintjes ...
€16,79
€11,98
Gourmetschaal voor 4 - 6 personen
Sinterklaas let voor u op de kleintjes ...
€16,79
€11,98
Steengrillschaal voor 4 - 6 personen
Sinterklaas let voor u op de kleintjes ...
€16,79
€12,98














woensdag 14 november 2012

Sniklaas in het land





14 november 2012

Sniklaas in het land ...

Beste boodschappen- en versliefhebbers,
De westenwind waait weer over het land en brengt ons de typisch natte Nederlandse herfst en winter. Sinterklaas maakt zich gereed onze daken te beklauteren. Geniet u mee komende week van al dat Sniklaas-lekkers. Probeert u zeker bijvoorbeeld de heerlijk gevulde speculaas van Bekkerie 't Bruedje uit Blerick.

Eind deze week kunt u ook nagenoeg het complete winkelassortiment van Bakkerij Broekmans topvers voor u gebakken online bestellen. Ons diervoedingsassortiment is enorm uitgebreid voor uw viervoeters, kat en hond. We zijn druk al onze afhaalpunten voor u in te vullen, binnenkort meer hierover.

Als laatste zult u merken dat onze website 2.1 elke week diverse verbeteringen kent. Zo is de zoekfunctie verder geoptimaliseerd. Vindt u een product niet, laat het ons weten via de button op de homepage.
Houdt u ons op de hoogte van uw wensen/verlanglijstje voor Vershuys.com?

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado november en december
Het maandkado voor november blijft wederom een mooie verrassing en LET OP voor december krijgt u met minimaal drie bestellingen een GRATIS boodschappenpakket twv € 40,- óf schaf een tablet bij Saturn Venlo aan!




GRATIS Boodschappenpakket t.w.v. € 40,-

Als maandkado voor december ontvangt u een gratis boodschappenpakket vol met mooie en bruikbare producten ter waarde van € 40,- bij minimaal 3 bestellingen in december!

Bovendien ontvangen nieuwe en bestaande Vershuys.com-klanten, wanneer ze een tablet aankopen bij Saturn Venlo én in dezelfde week een bestelling doen op Vershuys.com eveneens een GRATIS boodschappenpakket t.w.v. € 40,-. Daartoe moet u even het aankoopbewijs van het tablet bij Saturn Venlo naar info@vershuys.com sturen. U mag overigens elk type tablet aanschaffen.

Wij leveren deze gratis boodschappenpakketten uit bij uw bestelling in de laatste week van januari 2013 of daarop volgend!



*NIEUWE TIPS* en status BUGS Vershuys 2.1

In deze rubriek zullen we u de komende weken op de hoogte houden van de verbeteringen en tips voor de nieuwe Vershuys website 2.1.

Uw boodschappen worden altijd bewaard TIP
U kunt in 't begin van de week reeds uw boodschappen voorbestellen, ze worden op elk medium bewaard wanneer u ingelogd bent, totdat u later in de week definitief afrekent. Zo kunt u nog even de laatste voorraadcheck doen, juist voordat u bestelt.

Zoeken werkt niet altijd OPGELOST
U kunt uw artikelen nu altijd vinden. U zult merken dat onze productcategorieën op alfabetische volgorde gesorteerd zijn. U ziet eerst de speciaal-producten en daarna de garant-producten.

Nieuw wachtwoord opvragen en wijzigen OPGELOST
U kunt een nieuw wachtwoord opvragen via log in. Of u kunt uw wachtwoord wijzigen onder Mijn Vershuys. Binnen 2 weken kunt u hier bijvoorbeeld ook uw orderhistorie inzien.
Hoe verwijder ik artikelen uit mijn winkelwagen? TIP
Zet aantal op 0 stuks en kies op bijwerken. U ziet dat het betreffende artikel verdwijnt uit uw winkelwagen. Binnenkort kan dit ook met een kruisje per artikel.
Check op uw bestelbevestiging TIP EN OPGELOST
Zorg altijd dat u bij elke bestelling direct via de e-mail een bestelbevestiging van ons krijgt. Dan alléén bent u zeker van levering van uw order. Heeft u geen bestelbevestiging ontvangen, bel ons dan direct.

In uw bestelbevestiging wordt nu weer het juiste door u gekozen besteladres opgenomen.

Burenbestelmogelijkheid werkt nog niet BEKEND
De burenbesteluitnodiging werkt nog niet helemaal, we hopen dat morgen op te lossen. Wanneer u als gezamenlijke bestellers hetzelfde afleveradres (van de initiator) ingeeft, krijgt u de extra bezorgkosten per waardecoupon retour van ons.

Wij zijn benieuwd naar al uw ervaringen en opmerkingen met onze nieuwe 2.1 software op: info@vershuys.com


Spaar ELEKTRONISCH voor 40% korting op Tristar Fondue, Wokset of anders

U spaart vanaf zondag 21 oktober t/m zaterdag december 15 december ook gemakkelijk elektronisch voor een van onderstaande Tristar Fondue, Wokset of andere artikelen.

U hoeft niet persé uw spaarkaart vol te plakken. Wij controleren in ons back-office automatisch bij uw bestelling van een Tristar apparaat, of u sinds 21 oktober voldoende heeft besteed op Vershuys.com. Met elke €10,- aan Vershuys.com-boodschappen spaart u een gratis 'elektronische' spaarzegel. Met 20 spaarzegels (dus € 200,- besteding) kunt u al een apparaat op onze website bestellen. Dit zal vanaf week 48 mogelijk, verwachten wij. Wij houden u hier op de hoogte.

Voor deze Tristar artikelen kunt u sparen voor 40% kassakorting:




Wij pakken uw Kerst- of cadeaupakket in

Wist u dat in 2013 Regio Venlo Hoofdstad van de smaak is. Noord-Limburg onderscheidt zich zowel op het gebied van de grootschalige, duurzame productie als op het gebied van de ambachtelijke kleinschalige productie van voedsel.

Noord-Limburg is dus een ‘regio van de smaak’ in hart en nieren. En daarom is niets leuker dan uw personeel of familie te verrassen met een persoonlijk samengesteld streekpakket op Vershuys.com. Zelfs mogelijk met verse producten, direct van de poelier, bakker, slager en boer, die ook perfect gekoeld door ons bij de gelukkige ontvanger thuisbezorgd kunnen worden. Wij pakken uw kerstkado naar wens in de doos van uw keuze in.


Bel ons en vraag naar de mogelijkheden of start met het bekijken van alle mogelijke producten op Vershuys.com.



Zo persoonlijk en Kerstvers, was Kerst nog niet eerder!

Team Vershuys

Aanbiedingen 

O.a. met
Van
Voor
Witlof Zuid-NL 500 gr
Heerlijke smaak, vers of gesmoord.
€1,49
€0,99
PLUS Filet americain 150 gr
Elke dag gemaakt van beste rundvlees.
€2,19
€1,69
Paprika rood of groen per stuk
Nog even de laatste heerlijke NL paprika's.
€0,89
€0,49
Le Perron Noors pompoenpittenbrood 500 gr
Overheerlijke traditionele biologische combinatie.
€2,89
€2,49
Dr. Oetker pizza traditionale p st
Favoriete A-kwaliteit, lekker handig als het snel moet.
€2,93
€2,02
GIJS rookworst fijn 280 gr
Lekker ambachtelijke rookworst uit de Veluwe.
€2,99
€2,49