maandag 25 november 2013

Voorkom gesjouw en laat uw boodschappen thuis bezorgen

Bron: Z-Magazine uitgave Winter 2013, Groene Kruis Ledenorganisatie en Vershuys.com

Voorkom gesjouw en laat uw boodschappen extra voordelig thuis bezorgen als Groene Kruis Lid, deze maand in Z-Magazine van De Zorggroep of kijk hier voor meer informatie:
http://www.dezorggroep.nl/boodschappenservice-vershuys

Als Groene Kruis lid in Noord-Limburg en Midden-Limburg heeft u veel gemaksvoordelen. Ook in huis. Met de boodschappenservice van Groene Kruis Ledenorganisatie, uitgevoerd door Vershuys.com, krijgt u alle boodschappen gewoon tegen supermarktprijzen thuis. En u spaart ook nog eens voor extra korting tot wel € 17,50 per kwartaal! Bovendien kunt u gebruikmaken van alle weekaanbiedingen zoals ze bij de PLUS supermarkt gelden.


Voor meer informatie neem contact op met Klantenservice van het Groene Kruis, 088 - 61 088 61. Bestellen kunt u rechtstreeks via www.vershuys.com.






woensdag 20 november 2013



Naar Vershuys.com
 
Nieuwsbrief
 20 november 2013
Wij sjouwen voor de Sint veel lekkers
 
Beste versliefhebber,

Nog 1,5 week en dan is het Sinterklaas-avond. Sinterklaas werd nog nooit eerder zo goed geholpen door de webwinkeliers in Nederland. Speciaal in Limburg is het helemáál feest voor Sint:
wist u dat Vershuys.com in deze drukke tijden de Pieten extra uithelpt om niet met alle zware boodschappen te hoeven sjouwen. En Amrigo krijgt via Vershuys de echte verse winterpeen direct uit Grubbenvorst ...

Wij inspireren in deze nieuwsbrief Sinterklaas om nog slimmer en lekkerder de boodschappen te doen. Maar vooral ook heerlijk met het gezin te smikkelen en te smullen op Sinterklaasavond. Wij hebben reeds onze Vershuys gourmets tegen de voordeligste prijs voor één kilogram opperbest vers Nederlands vlees voor u klaargezet.

Veel winkelplezier!

Team Vershuys.com

PS Maandkado oktober - december
Spaar voor het GRATIS boodschappenpakket twv € 50,-. U kunt in Mijn Vershuys >> Historie zien hoeveel u aan de boodschappen reeds heeft besteed!
Heerlijk samen gourmetten

In samenwerking met slagerij Geertsen uit Tegelen heeft Vershuys.com twee bovenbeste gourmetschalen klaargezet met een fijne selectie van één kilogram topvlees, genoeg voor ca. 5-6 volwassen personen. U betaalt nu slechts € 11,99 i̶n̶ ̶p̶l̶a̶a̶t̶s̶ ̶v̶a̶n̶ ̶̶̶€̶ ̶1̶6̶,̶7̶9̶.
Vul het gourmet bijvoorbeeld lekker aan met een klein Wild Gourmet direct van onze poelier Hendriks uit 't Ven Venlo.


TIP: bestel tevens uienringen, kastanjechampignons, ananas, courgette, taugé, amor tomaatjes, roseval aardappelen; allemaal heerlijke verse producten om mee te gourmetten
  
Ode aan de ambachtelijke bakker

Vergeet niet de heerlijke gevulde speculaas van Bekkerie 't Bruedje uit Blerick voor maar € 2,89 voor 250 gr in uw winkelmandje te klikken!

Of verras het hele gezin met heerlijke patisserie of een Zwarte Pieten gebak van Patisserie Broekmans uit Venlo.En natuurlijk mag het vers gebakken stokbrood van Bakkerij Broekmans niet ontbreken bij uw gourmet!
Hééemelse modder uit Sevenum

Eigenlijk staat het toetje met Sinterklaasavond gewoon vast: de enige echte Hemelse Modder van Versboerderij De Veldweide uit Sevenum. Maar zeker zo goed is ook De Veldweide Blauwe bes bavarois ... eigenlijk een perfecte combinatie.


Voor de lekkerste boerenproducten moet u zijn bij IJs- en versboerderij De Veldweide. U proeft de ambacht en de zuivel van eigen koeien meteen. U kunt uw Vershuys.com bestelde boodschappen ook lekker afhalen bij De Veldweide in Sevenum en nog wat extra lokale lekkernijen meenemen. Da's pas écht Pieten-gemak. 
De lekkerste kado's voor papa of opa

Een kadootje van Sint voor papa of opa; dat moet wel het beste lokaal gebrouwen biertje van Limburg zijn. En dan kom je bij Brouwerij de 7de Hemel in Sevenum terecht ... maar evenzo lekker bij het Gourmet. Een paar flesjes gekoelde De 7de Hemel Vorst op tafel. Dan wordt gourmetten pas écht een feest ...
Van zo 17-11 t/m zo 14-11 o.a. met
Van
Voor
Hoeymakers/Van Enckevort Jonagold 1 kg
De lekkerste appels direct van onze boeren uit Sevenum!
€1,99
€1,29
Snijbonen zak 500 gr
Het lekkerste als u ze vers snijdt.
€2,49
€1,99
Gijs appel perensap 0,74 l
Heerlijk sap direct van de boer uit Neder-Betuwe!
€3,49
€2,61
Leerdammer gatenkaas gesneden pak 200 gr
De lekkerste kaas tussen de gaten.
€2,38
€1,78
Warsteiner pils krat 24*0,3 l incl. statiegeld 
Alleen deze week: 't best gewaardeerde bier uit Duitsland.
€17,19
€12,03

 
   





woensdag 13 november 2013

Sinterklaas lekkernijen


Sinterklaas lekkernijen
 
Nieuwsbrief
13 november 2013
Sinterklaas lekkernijen
 
Beste {|Subscriber.FirstName|} {|Subscriber.LastName|},
Beste versliefhebber,

We hebben voor u heerlijke Sinterklaasproducten klaargezet in onze hoofdetalage! Wat dacht u van ambachtelijke Bekkerie 't Bruedje taai-taai voor maar € 1,75. Ook kunt u met Sinterklaasavond weer heerlijk gourmetten met héél voordelige topkwaliteit Geertsen gourmetschalen. Of kies eens voor een aanvullend verrassend wildgourmet van onze poelier Hendriks.

Natuurlijk regelt u met Vershuys.com ook uw bijzondere sinterklaascadeau's of persoonlijke kerstkado's voor uw persooneel of familie. Wat dacht u van een ambachtelijke gemaakte Sinterklaas in choco van 40 cm? U kunt onder cadeau's zelfs uw eigen cadeautas samenstellen met een persoonlijke boodschap van Sint en Piet op het juiste moment bezorgd ...

Een fijne Sinterklaasvoorbereiding. Zonder enige winkelstress.

Team Vershuys.com

PS Maandkado oktober - december
Spaar voor het GRATIS boodschappenpakket twv € 50,-. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief!
Uw en ons geduld beloond

Afgelopen weken hebben wij ons uitgebreide assortiment enigszins op de proef gesteld. We konden diverse producten niet leveren omdat PLUS Benders verbouwd werd. Deze periode is gelukkig voorbij. Online bestellen is snel, gemakkelijk en topvers, maar komt u gerust ook eens genieten van de prachtige nieuwe en moderne winkelbeleving -klaar voor 2020- in PLUS Benders te Venlo.
Bedankt voor uw begrip en wij leveren nu weer regulier het complete assortiment.

PLUS Benders vernieuwd
Sparen voor GRATIS Plus Boodschappenpakket

Bij elke Vershuys.com bestelling spaart u voor het GRATIS Plus Boodschappenpakket twv € 50,-. Op uw online bestellingen tussen 20 oktober t/m 25 januari spaart u automatisch bij elke € 10,- aan boodschappen een 'digitale zegel'. Bij elke 75 zegels (dus elke € 750,- aan online boodschappenbesteding) heeft u recht op één gratis boodschappenpakket t.w.v. € 50,-.
GRATIS Boodschappenpakket

U kunt in Mijn Vershuys > Historie zien, hoeveel u gedurende deze periode besteed heeft.  Sparen maar dus.
NIEUW boodschappenafhaalpunt PLUS Shop

U kunt op het Gelre Plein bij de PLUS Shop in 3 minuten uw boodschappen ophalen! Bestel uw complete boodschappen met de lekkerste versproducten uit de regio, tegen dezelfde prijzen als PLUS Benders op www.vershuys.com. Élke dag direct af te halen, wanneer het ú uitkomt. Op woensdag en zaterdag tussen 11:30 uur tot 17:00 uur en op donderdag en vrijdag tussen 13:00 tot 19:00 uur.


Ervaar het gemak van afhalen op tijdstip dat het u het beste uitkomt. Komende week worden nog meer nieuwe afhaalpunten geopend oa: Interchalet (Horst), Leurs Tuincentrum Equidrome (Venlo) en LIOF Business Centers (Roermond).
Smaak van muskaat pompoen onovertroffen

TIP: Pompoensoep
Pompoen schillen en in stukken snijden. De pitten kunnen eventueel later nog geroosterd worden. Fruit een ui in de pan. Voeg daarna een liter bouillon toe (gemaakt van bouillonblokjes). Voeg de pompoenstukjes mee en laat het geheel 30 minuten zachtjes koken. Pureer de soep en voeg zout en peper naar smaak toe. Roer er eventueel nog wat kookroom door. Heerlijk en supergezond. Smakelijk eten!

Muskaat Pomnpoen
NIEUW speltcrackers van Bakkerij Aroma
Bekend van WEEKEND VAN DE SMAAK. Heerlijke crackers van Bakkerij Aroma van pure Limburgs gemalen Kollenberger Spelt. Erkend Limburgs Streekproduct!

TIP: Palingfilet met Bakkerij Aroma Speltcracker
Een beetje rucola met Juulz+ mosterddressing gereedmaken. Leg de rucola op de cracker met daarop Passie voor vis palingfilet. Smullen maar ....

Van zo 10-11 t/m zo 17-11 o.a. met
Van
Voor
Hoeymakers/Van Enckevort Elstar 1 kg
De lekkerste appels direct van onze boeren uit Sevenum!
€1,99
€1,29
Mandarijn Spanje 10 st
Tijd voor de lekkerste mandarijnen van het jaar.
€2,39
€1,59
Hendriks kipfilet 450 gr
Vershuys kipfilet komt altijd van de poelier: proef het verschil!
€3,49
€2,61
Bruedje Taai-taai met suiker 6 st
De lekkerste taai-taai van de hardwerkende bekkers.
€2,50
€1,75
Heineken pils pijpje krat-24
Heerlijk helder alvast even inslaan voor het heerlijk ...je
€1,47
€1,39