maandag 7 juli 2014

Vershuys.com Boodschappenservice vanaf heden beschikbaar voor 20.000 BeneFits leden


De Vershuys.com Boodschappenservice is vanaf heden beschikbaar voor ca. 20.000 BeneFits leden in Midden en Zuid-Limburg. Leden bouwen een extra voordeel op. BeneFits is een organisatie die voordeelpassen aanbiedt voor particulieren. De BeneFits voordeelpas biedt korting op heel veel producten, diensten en daguitstapjes. 

Voordelen BeneFits
Denk aan diensten aan huis zoals boodschappenservice, maaltijdservice, de kapper, de pedicure, de tuinman, de klusjesman, de opticien, de audicien, verhuisservice , computerservice en zorgverlening.  Maar ook bij sportscholen, zwembaden, een grote electronicaketen, bakkers en bloemisterijen krijgt u aantrekkelijke kortingen. En trekt u er graag op uit, ook dat kan met voordeel. Leden kunnen op de BeneFits website terecht voor voordelige e-tickets van heel veel pretparken, themaparken, wellnesscentra en evenementen zoals o.a. GaiaZoo, Mondo Verde, Snowworld, Toverland, Beekse Bergen, Phantasialand, Artis, Walibi, Bobbejaanland, Klein Zwitserland, Plopsaland en nog veel meer. 

[NIEUW] Vershuys.com Boodschappenservice
Vershuys.com, de grootste online supermarkt en versspecialist uit het zuiden is nu ook extra voordelig beschikbaar voor BeneFits leden. Met Vershuys.com en PostNL bestelt u uw boodschappen topvers rechtstreeks van Limburgse regionale bakkers, boeren en telers, aangevuld met alle dagelijkse boodschappen en aanbiedingen van de PLUS. Dus dezelfde prijs als in uw supermarkt en slechts € 2,95 - € 3,95 bezorgkosten. Vershuys.com bezorgt uw gekoelde levensmiddelen persoonlijk en perfect gekoeld op: dinsdag- of donderdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur.


 
Waarom Vershuys.com?
  • álle boodschappen
  • prijs gelijk aan super
  • dagvers uit eigen regio
  • 24/7 online bestelgemak
  • op uw datum & tijdstip
  • overal bezorgd va € 2,95
  • extra benefits voordeel
  • enthousiaste klanten

Ledenactie BeneFits
Élk kwartaal wordt een waardecoupon opgebouwd, die automatisch per e-mail wordt toegestuurd.
- Bij minimaal 1x per maand bestellen: € 5,-  (per kwartaal)
- Bij minimaal 2x per maand bestellen: € 10,- (per kwartaal)
- Bij minimaal 3x per maand bestellen: € 17,50 (per kwartaal)

Om in aanmerking te komen voor het BeneFits spaarprogramma, moet u bij uw aanmeldgegevens op Vershuys.com de volgende organisatie/bedrijfscode invullen: IFEDDDDX

Pak direct EUR 5,- VOORDEEL!
Wanneer u in uw eerste bestelling in de 3de stap van betalen de code VERSHUYS toevoegt, pakt u direct  €5,- korting op uw eerste boodschappenbestelling. Dat is pas echt leuk kennismaken met Vershuys.com!

Meer weten?
Wilt u meer weten over BeneFits, breng dan een bezoekje aan de website www.bene-fits.nl


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten