dinsdag 27 mei 2014

Boodschappen in héél Limburg en Oost-Brabant:nu met PostNL voor €2,95!


Nieuwsbrief
27 mei 2014
 
Boodschappen in héél Limburg en Oost-Brabant:nu met PostNL voor €2,95!
 
Beste versliefhebber,
 
Waarschijnlijk heeft u dit uitgebreide nieuws ook gevolgd: Vershuys.com bezorgt in een pilot vanaf nu de boodschappen in héél Limburg via PostNL en binnen enkele weken ook in de regio Eindhoven. Wij blijven in onze eigen bezorgcirkel overigens ook gewoon zelf bezorgen met uw vertrouwde Vershuys versagenten van dinsdag tot en met zaterdag.

In de regio vanaf Roermond tot Maastricht en Vaals kunt u nu kiezen voor avondbezorging op dinsdag of donderdag tussen 18:00 en 21:30 uur; handige tijdstippen waarop u vaak thuis zult zijn. U krijgt evengoed een email/SMS van het verwachte aanlevertijdstip, maar nu via PostNL op de bezorgdag zelf. De bezorgkosten zijn € 2,95 voor de aanvang van de pilot. De boodschappen worden gekoeld aan u overhandigd door de PostNL-bezorger en samen kunt u de juiste temperatuur controleren, onderdeel van onze bekende 100% versgarantie.

Hemelvaart: LET OP vervroegd bestellen voor as vrijdag
Wegens Hemelvaart, moet uw bestelling voor komende vrijdag VOOR 11:00 uur op woensdagmorgen binnen zijn. Voor as zaterdag kunt u weer gewoon vrijdag's voor 11:00 uur bestellen.

Graag tot ziens in héél Limburg!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin juniSpaar weer mee met drie bestellingen in mei voor ons nieuwe maandkado!
 

 
 
Meld je NU aan voor de Kookbattle en WIN

Ben je de beste Hobbykok van Limburg? Meld je NU eenvoudig aan voor de Kookbattle van Lekker Venlo voor Beste hobbykok van Limburg 2014 info en aanmelden: http://www.vershuys.com/kookbattle.

 
ZELF gezond eier-groentenpannetjemaken

Wat kook ik vandaag? Vershuys.com denkt mee met KOOKZELF 'eetgemak'. U heeft geen kookboeken meer nodig en ingrediënten zoeken in de supermarkt is historie:

U kiest uw eigen heerlijke verrassende gerechten uit ons overzicht en in één klik bestelt u álle benodigde ingrediënten op hoeveelheid van uw gezin. Dat is pas gemakkelijk gezond koken: tegen extra aantrekkelijke voordeelprijzen per gerecht. Maak hier uw keuze uit vele heerlijke KOOKZELFrecepten.


Deze week in de aanbieding: KOOKZELF Eier-groentenpannetje, lekker gemakkelijk en gezond!

SlagerzFeztivalas zondag Maasboulevard Venlo12:00 uur

Onbevangen genieten aan de oevers van de Maas in Venlo, grenzend aan de Beste Binnenstad van Nederland. Laat je verleiden en kom genieten van het vele food, demo's, info en entertainment. Met speciale picknickzones, watervertier en alles wat je nodig hebt om een dag heerlijk onderuitgezakt te laven en te genieten ben je hier op deze dag op de enige juiste plaats.
Vind hier alle informatie op Facebook GRATIS TOEGANG!.



Het SlagerzFeztival is voor eenieder gratis toegankelijk van 12:00 uur tot 18:00 uur! Wij staan er ook. Kom Vershuys.com samen met PLUS Benders bezoeken voor de lekkerste smoothies en de lekkerste Van Enckevort aardbeien en uiteraard onze befaamde Benders Burgers. Altijd GeZlaagd ;-)

Van zo 25-5 t/m zo 1-6 o.a. met
Van
Voor
Van Enckevort Aardbeien Zuid-NL 400 gr
De lekkerste Capri aardbeien uit Kronenberg.
€2,99
€2,65
Fresh Fruit Smoothie Frambozen 150 grBestel samen met 't 100% puur fuitsap voor verse smoothie in 40 s.
€1,69
€1,49
Ijsbergsla Zuid-NL per krop
Heerlijke knapperige sla, snel klaar te maken, extra voordelig.
€0,89
€0,69
Hendriks gemarineerde kipfilet 450 gr
Echte kip, heerlijk op BBQ, het verschil dat je direct proeft!
€3,95
€3,25
Warsteiner krat-24 (inclusief €3,90 statiegeld)
Best kwaliteitsbier uit Duitsland tegen supervoordelige prijs!
€17,59
€13,39

woensdag 21 mei 2014

PostNL ontwikkelt met Vershuys.com nieuwe bezorgservice voor online boodschappen


PostNL ontwikkelt in samenwerking met Vershuys.com een thuisbezorgservice waarmee supermarkten en versspecialisten online bestelde boodschappen snel, gekoeld en kostenefficiënt naar de klant kunnen brengen. De eerste pilot in de omgeving van Venlo is succesvol verlopen. Nu biedt PostNL in samenwerking met online verssupermarkt Vershuys.com vanaf 22 mei in de hele provincie Limburg zijn nieuwe thuisbezorgservice voor levensmiddelen aan. In deze tweede pilot wordt er op verzoek ook bezorgd in de avonden (dinsdag en donderdag, 18.00 – 21.30 uur).

Uit meerdere onderzoeken van o.a. CBS, ING Economisch Bureau en Thuiswinkel.org blijkt dat de potentiële groei van online levensmiddelen verkoop enorm is. Met name onder jonge gezinnen, bedrijven en instellingen bestaat de wens om online boodschappen te doen om gesjouw te voorkomen en tijd te besparen. Ook de leefbaarheid voor de oudere generatie van kleinere dorpen zonder supermarkt staat onder druk. Ondervraagden hebben wel twijfel over de versheid en de houdbaarheid van producten. Ook geven zij aan zelf te willen bepalen wanneer producten bezorgd worden, waarbij velen een voorkeur aangeven voor ’s avonds.


PostNL heeft in de eerste fase van de pilot (maart 2014) geëxperimenteerd met Vershuys.com om online bestelde boodschappen thuis te bezorgen. Uiteindelijk is gekozen voor een speciale koelverpakking die is ontwikkeld in samenwerking met Wageningen Universiteit & Research (WUR). Op deze manier kunnen verse boodschappen op de juiste temperatuur aan de deur overhandigd worden aan de consument. Vervolgens wordt de koelverpakking meteen mee teruggenomen door PostNL. Er is niet alleen samengewerkt met universiteiten, maar ook met verpakkingsbedrijven, adviesorganisaties en klanten. Speciale aandachtspunten in de pilot waren: gemak, duurzaamheid en voedsel & veiligheid.

Voor de verdere uitrol van deze thuisbezorgservice kunnen consumenten in Limburg en aansluitend Oost-Brabant hun online bestelde boodschappen van Vershuys op twee avonden in de week (dinsdag- en donderdagavond) dagvers ontvangen.

Over Vershuys.com
Vershuys.com  is de innovatieve online verssupermarkt die sinds 2009 dagelijks dagvers levert aan consument en bedrijfsleven in een straal van 40 km rondom Fresh Park Venlo. Vershuys.com onderscheidt zich van de supermarkten op versgebied omdat het via internet dagverse regionale producten rechtstreeks van beste Limburgse en Brabantse bakkers, boeren, telers, slagers en versspecialisten levert. Dit unieke versassortiment zonder tussenschakels wordt aangevuld met alle dagelijkse boodschappen tegen de prijzen van Plus Supermarkt. Geert Benders van PLUS Benders (PLUS Supermarkten) is eigenaar van Vershuys.com.

Over PostNL
Wij zijn PostNL. We zijn een onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. We hebben het grootste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Door combinaties van slimme netwerken en digitale toepassingen bieden we waardevolle oplossingen aan onze klanten. We leven in een wereld waar digitale toepassingen een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven spelen. Deze diensten ontwikkelen zich snel. We benutten onze vindingrijkheid om steeds nieuwe manieren te bedenken om afzender en ontvanger te verbinden.
Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn wij een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van de webwinkeliers. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2013 bedroeg onze omzet bijna € 4,3 miljard.