dinsdag 15 juli 2014

Geniet van uw vakantie - wij maken het gemakkelijk!

 
Nieuwsbrief
 15 juli 2014
 
Geniet van uw vakantie - wij maken het gemakkelijk!
Beste versliefhebber,
 
De vakanties zijn weer aangebroken in heel Nederland inclusief Limburg. Misschien gaat u weg of geniet u lekker thuis van de zomerse dagen. Waar u ook bent, Vershuys.com verzorgt op elk moment en elke locatie voor u de boodschappen of een heerlijke slagerskwaliteit BBQ op uw vakantieplek in Limburg voor maar € 2,95 bezorgkosten. Dat is nog eens extra genieten ...

Vanaf medio augustus beschikt groot Eindhoven ook over het lekkerste vers thuis, inclusief de dagelijkse boodschappen van Vershuys.com via de avondbezorging van PostNL. In heel Limburg profiteert u bovendien van het extra bestelvoordeel via het Benefits Ledenprogramma of via het Groene Kruis. U leest het allemaal in deze nieuwsbrief.

Een hele lekkere vakantie toegewenst!

Team Vershuys.com

PS Maandkado begin juliSpaar weer mee met drie bestellingen in juni voor ons nieuwe maandkado!
  

 
 
Oost-Brabant óók bezorgd via PostNL

Heeft u het goede nieuws al gelezen? Vershuys.com bezorgt haar bronverse regioproducten aangevuld met de dagelijkse boodschappen ook via PostNL. Vanaf medio augustus bezorgen wij ook in Helmond en groot Eindhoven puur boodschappengemak en versproducten uit het Zalige Zuiden aan huis via PostNL voor maar € 2,95!

 

Elke dinsdag- en donderdagavond worden de boodschappen tussen 18:00 en 21:30 uur perfect gekoeld door PostNL bij u thuis bezorgd! Kies uw eigen avondlevering!

ZELF 'Curry in a hurry' maken

Wat kook ik vandaag? Vershuys.com denkt mee met KOOKZELF 'eetgemak'. U heeft geen kookboeken meer nodig en ingrediënten zoeken in de supermarkt is historie. Wij doen de boodschappen voor u:

U kiest uw eigen heerlijke verrassende gerechten uit ons overzicht en in één klik bestelt u álle benodigde ingrediënten op hoeveelheid van uw gezin. Dat is pas gemakkelijk gezond koken: tegen extra aantrekkelijke voordeelprijzen per gerecht. Maak hier uw keuze uit vele heerlijke KOOKZELFrecepten.


Deze week in de aanbieding: KOOKZELF Bloemkool met aardappel wrap in een heerlijk curry, lekker gemakkelijk en gezond!

Smood Healthy Food - voordelig kennismaken

Gezond snacken en toch lekker. Dat kan alleen met Smood, gemaakt van verse groenten, fruit en granen. Ingrediënten die niet alleen heel erg lekker smaken, maar die ook passen bij een gezonde en sportieve levensstijl.


Deze Smood ingrediënten worden, met behoud van vitaminen en mineralen, gemengd en gedroogd tot luchtig en smaakvol fingerfood, boordevol gezonde voedingsvezels. En omdat Smood het graag zo gezond mogelijk houdt, wordt géén suiker, zout en vet toegevoegd.

(On)bezorgd thuis komen ...

Wist u dat u uw boodschappen enkele weken kunt vooruit bestellen op Vershuys.com? Dát is pas lekker thuiskomen: uw boodschappen worden op uw thuiskomstdag of -avond afgeleverd, of staan reeds bij uw ouders of familie klaar om mee te nemen.

TIP: Thuiskomen met een gevulde koelkast, dat is pas (on)bezorgd thuiskomen ;-) 


Wist u dat u slechts tegen een klein tarief extra uw boodschappen binnen 2 uur precies kunt laten bezorgen?
Kies hiervoor 'Uw eigen tijdsvenster' optie in het Bezorgtijdsvenster van de derde stap van 'Naar Kassa/Betalen'.
 
Doe mee met met het BeneFits-voordeel!

De Vershuys.com Boodschappenservice is vanaf heden beschikbaar voor ca. 20.000 BeneFits leden in Midden en Zuid-Limburg. Leden bouwen een extra voordeel op. De BeneFits voordeelpas biedt korting op heel veel producten, diensten en daguitstapjes.Meldt u hier aan bij BeneFits.


Lees hier meer over het Vershuys.com programma in combinatie met BeneFits. Om in aanmerking te komen voor het BeneFits spaarprogramma, moet u bij uw aanmeldgegevens op Vershuys.com de volgende organisatie/bedrijfscode invullen of e-mail onze servicedesk: IFEDDDDX!
 
Van zo 13-7 t/m zo 20-7 o.a. met
Van
Voor
Smood Fingerfood Italian Vibe 31 gr
De meeste gezonde snack van puur groenten en fruit uit Horst.
€1,49
€0,85
Br. Patisserie Bosvruchten Fleurtje 705 grVerse aardbeien en bosvruchten om te smullen!
€9,00
€7,95
Kabeljauw 250 gr 2 porties
De lekkerste Nederlandse vis uit de pan bijvoorbeeld met rijst en kerrie!
€5,99
€5,25
Geertsen BBQ worsten Poesta 4 stuks
Meerdere malen met goud bekroond in Nederland van Geertsen.
€3,64
€2,99
PLUS huiswijn rose halfzoet 1 l
Proef de heerlijke wijnen van de jaar-op-jaar beste wijnsupermarkt!
€3,69
€3,25

 

maandag 7 juli 2014

Vershuys.com Boodschappenservice vanaf heden beschikbaar voor 20.000 BeneFits leden


De Vershuys.com Boodschappenservice is vanaf heden beschikbaar voor ca. 20.000 BeneFits leden in Midden en Zuid-Limburg. Leden bouwen een extra voordeel op. BeneFits is een organisatie die voordeelpassen aanbiedt voor particulieren. De BeneFits voordeelpas biedt korting op heel veel producten, diensten en daguitstapjes. 

Voordelen BeneFits
Denk aan diensten aan huis zoals boodschappenservice, maaltijdservice, de kapper, de pedicure, de tuinman, de klusjesman, de opticien, de audicien, verhuisservice , computerservice en zorgverlening.  Maar ook bij sportscholen, zwembaden, een grote electronicaketen, bakkers en bloemisterijen krijgt u aantrekkelijke kortingen. En trekt u er graag op uit, ook dat kan met voordeel. Leden kunnen op de BeneFits website terecht voor voordelige e-tickets van heel veel pretparken, themaparken, wellnesscentra en evenementen zoals o.a. GaiaZoo, Mondo Verde, Snowworld, Toverland, Beekse Bergen, Phantasialand, Artis, Walibi, Bobbejaanland, Klein Zwitserland, Plopsaland en nog veel meer. 

[NIEUW] Vershuys.com Boodschappenservice
Vershuys.com, de grootste online supermarkt en versspecialist uit het zuiden is nu ook extra voordelig beschikbaar voor BeneFits leden. Met Vershuys.com en PostNL bestelt u uw boodschappen topvers rechtstreeks van Limburgse regionale bakkers, boeren en telers, aangevuld met alle dagelijkse boodschappen en aanbiedingen van de PLUS. Dus dezelfde prijs als in uw supermarkt en slechts € 2,95 - € 3,95 bezorgkosten. Vershuys.com bezorgt uw gekoelde levensmiddelen persoonlijk en perfect gekoeld op: dinsdag- of donderdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur.


 
Waarom Vershuys.com?
  • álle boodschappen
  • prijs gelijk aan super
  • dagvers uit eigen regio
  • 24/7 online bestelgemak
  • op uw datum & tijdstip
  • overal bezorgd va € 2,95
  • extra benefits voordeel
  • enthousiaste klanten

Ledenactie BeneFits
Élk kwartaal wordt een waardecoupon opgebouwd, die automatisch per e-mail wordt toegestuurd.
- Bij minimaal 1x per maand bestellen: € 5,-  (per kwartaal)
- Bij minimaal 2x per maand bestellen: € 10,- (per kwartaal)
- Bij minimaal 3x per maand bestellen: € 17,50 (per kwartaal)

Om in aanmerking te komen voor het BeneFits spaarprogramma, moet u bij uw aanmeldgegevens op Vershuys.com de volgende organisatie/bedrijfscode invullen: IFEDDDDX

Pak direct EUR 5,- VOORDEEL!
Wanneer u in uw eerste bestelling in de 3de stap van betalen de code VERSHUYS toevoegt, pakt u direct  €5,- korting op uw eerste boodschappenbestelling. Dat is pas echt leuk kennismaken met Vershuys.com!

Meer weten?
Wilt u meer weten over BeneFits, breng dan een bezoekje aan de website www.bene-fits.nl


 

zondag 6 juli 2014

Vacature Bezorgers/Versagenten Vershuys.com

Vershuys.com®

Vacature Bezorgers/Versagenten Vershuys.com

Deze vacature is ideaal voor studenten, starters, flexibele logistieke krachten en VUTters. In de functie van versagent ben je het visitekaartje van Vershuys.com. Je rijdt met je eigen koelauto met onze naam erop in bedrijfskleding naar onze klanten vanuit ons logistieke centrum op Fresh Park Venlo. Samen met Vershuys garandeer je de levering van alle dagelijkse boodschappen aangevuld met dagverse specialiteiten uit eigen regio. De boodschappen die onze klanten op internet bestellen, worden door jou binnen het gewenste tijdsvenster, indien gewenst tot in de keuken, afgeleverd. Je neemt lege flessen, koeltassen en boodschapkratten mee terug.

Zowel in het drukke verkeer als bij onze klanten thuis, vergeet je geen moment dat je volgens de hoge servicegraad van Vershuys.com werkt. Als bezorger beschik je over een zelfstandige, verantwoordelijke en accurate instelling. Je werkt bovendien zeer secuur. Het werk is een combinatie van rijden en boodschappen afleveren, volgens een strak vastgesteld tijdschema. Het is fysiek zwaar werk. We bieden een fijne werkomgeving. 
Bij de start gaat het om maximaal 12 uur per week.


Functie-eisen

  • Minimaal VMBO niveau (LBO/MAVO), kennis Duitse taal is pre.
  • Goede topografische kennis van Noord- en Midden-Limburg.
  • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Dienstverlenende instelling en verzorgd uiterlijk.
  • Sterke regelcapaciteiten en gewend stressbestendig te werken.
  • Flexibele werktijden verdeeld van di t/m za van 8:30 tot 22:00 uur.
  • Goede (vervoers)ervaring op de weg, minimaal 1 jaar rijbewijs B.
  • Je beschikt over eigen vervoer en woont in omgeving Venlo/Grubbenvorst.
  • Salaris bij start max. bruto 9,13 euro per uur > 23 jr.
  • Minimaal 3 dagen beschikbaar, start per direct mogelijk .


Procedure

Stuur je korte motivatie z.s.m. met cv per e-mail aan:
Karin van de Heijden
o.v.v. 'Sollicitatie versagent'
T: 06 - 650648264
E: karin.vanderheijden@vershuys.com

Vacature Boodschappen-inpakkers (v/m) Vershuys.com

Vershuys.com®

Vacature Boodschappen-inpakkers (v/m) Vershuys.com

Binnen het Vershuys boodschappenteam garandeer je de dagverse verpakking  van de lekkerste regionale verswaren van boer, bakker en slager, aangevuld met alle dagelijkse boodschappen. De boodschappen die door onze klanten op internet besteld zijn, worden door jou ingepakt in boodschapkratten voor gekoeld transport. Dit vindt plaats in de ochtend- en/of avonduren op het Vershuys.com distributiecentrum te Fresh Park Venlo. Als inpakker  ben je samen met je team verantwoordelijk om binnen gestelde kwaliteits- en productietijdsvensters te werken.


Functie-eisen

  • Deze functie is bij uitstek geschikt voor flexibele personen op zoek naar een leuke bijverdienste.
  • Minimaal VMBO niveau (LBO/MAVO).
  • Dienstverlenende instelling en verzorgd uiterlijk.
  • Goede kennis van AGF, vers en etenswaren.
  • Gewend secuur, kwalitatief, stressbestendig  en snel te werken.
  • Gewend in teamverband en onder tijdsdruk te werken.
  • Flexibele werktijden verdeeld van ma t/m vrij van 18:00 - 24:00 u of van di t/m za van 8:00 tot 11:00 uur.
  • Zowel ochtend als avond beschikbaar en zaterdagochtend.
  • Je beschikt over eigen vervoer en woont in omgeving van Grubbenvorst.
  • Salaris bij start max. bruto 9,33 euro per uur > 23 jr.
  • Start per direct mogelijk.

Procedure

Stuur je motivatie z.s.m. met cv per e-mail aan:
T.a.v. Eva Anckaert
o.v.v. 'Sollicitatie boodschappen-inpakker'
E: info@vershuys.com

vrijdag 4 juli 2014

Wageningse onderzoekers ondersteunen Vershuys.com en PostNL bij ontwikkelen koelverpakking

Bron: WageningenUR


Wageningen UR Food & Biobased Research heeft PostNL ondersteund bij de ontwikkeling van een koelverpakking, waarmee supermarkten boodschappen kostenefficiënt en energiezuinig kunnen bezorgen. Verse producten komen op de juiste temperatuur aan bij de klant en dat komt de houdbaarheid en kwaliteit ten goede. De verpakking wordt ingezet voor de thuisbezorgservice die PostNL en online supermarkt Vershuys.com dit voorjaar introduceerden in de provincie Limburg.

De koelverpakking is gemaakt van een materiaal met een hoge isolatiewaarde en bevat precies zoveel koelelementen als nodig is om er voor te zorgen dat een pakket vlees, vis, zuivel, groente en/of fruit op een temperatuur van maximaal 7ºC arriveert bij de klant. Die is zo verzekerd van boodschappen met een optimale houdbaarheid en kwaliteit, of hij nu twee of twintig kilometer van de supermarkt vandaan woont. De supermarkt hoeft geen koelwagens in te zetten en kan daardoor kostenefficiënt en energiezuinig leveren.



Houdbaarheid en kwaliteit voorspellen

Onderzoekers van Food & Biobased Research – met een brede expertise op het gebied van de kwaliteit, houdbaarheid en verpakking van verse voedingsmiddelen – onderzochten welk materiaal het meest geschikt was voor de koelverpakking. Zij  ontwikkelden ook een geavanceerd model waarmee het temperatuurverloop in productpakketten te voorspellen is. ¨Met het model kunnen we berekenen hoe snel de temperatuur in de verpakking oploopt bij een bepaalde productcombinatie en hoe de temperatuurverdeling is¨, zegt ir. Matthijs Montsma, onderzoeker in het project.

Optimale logistiek

Aan de hand van het temperatuurverloop in de verpakking is te bepalen hoeveel koelelementen er voor een pakket nodig zijn, waar deze koelelementen geplaatst moeten worden en hoe lang het transport maximaal mag duren. Zo kunnen supermarkten hun logistiek optimaliseren en tegelijkertijd de voedselveiligheid garanderen. Uit de testen bleek dat de temperatuur in de slechtst geïsoleerde koelverpakking na zes uur de 4°C-grens passeerde; bij de best geïsoleerde koelverpakking duurde dit twaalf uur.

Thuisbezorgservice

PostNL en online verssupermarkt Vershuys introduceerden de thuisbezorgservice in maart dit jaar, in eerste instantie als pilot in Venlo en omgeving, en vanaf 22 mei in de hele provincie Limburg. In de tweede pilot worden boodschappen ook bezorgd in de avonduren (op dinsdag en donderdag tussen 18.00 en 21.30 uur). De koelverpakking wordt na bezorging weer meegenomen door PostNL en opnieuw gebruikt.